16-05-2021

Update: Optellen & aftellen

Meer dan 5 weken verder en de 26 weken gepasseerd! Het ‘normale’ leven staat voor ons even helemaal stil. Door de volledige ontsluiting zit ik nog steeds aan mijn bed gekluisterd en mag ik mijn bed alleen af om te douchen en naar de wc te gaan. De dagen beginnen langer te worden maar zolang die kleintjes binnen blijven kunnen ze sterker worden! Doordat we de 26 weken gepasseerd zijn, hebben de ukkies weer aanzienlijk meer overlevingskansen.  Het is voor ons erg schakelen met de gevoelens toen we binnenkwamen, maar zijn zo dankbaar dat we inmiddels deze termijn al hebben behaald. We tellen hier verder de dagen op en tegelijkertijd af!  

Liefs, Brenda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s