Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is een chemische, intensieve peeling waarbij je dode huidcellen verwijderd. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen en de doorbloeding van de huid.  Deze peeling dringt dieper in de huid waardoor je huidproblemen of huidveroudering beter kunt aanpakken.

Om het beste resultaat te krijgen kun je de peeling in een kuur ondergaan. Hoeveel behandelingen er dan nodig zijn is afhankelijk van ieder huidprobleem. Gemiddeld ongeveer 6 behandelingen. De peeling kan ook eenmalig ingezet worden voor een mooie oppepper van de huid!

Het is een aanrader bij een huid met oppervlakkige pigmentvlekken, fijne lijntjes, acne, grove huidstructuur, rokershuid en futloze huid.
Niet geschikt bij koortslip, zwangerschap, huidziekte, gebruik huidverdunnende medicatie of open wonden.
Het kan zijn dat afhankelijk van de huid of wensen een microdermabrasie beter geschikt is voor jou. Zie pagina microdermabrasie.

De behandeling is niet pijnlijk. Bij het aanbrengen voel je een licht brandend, prikkelend gevoel. De huid kan daarna wat rood zijn, en er kan na de peeling een schilfering optreden. Dit kan 1 tot 5 dagen aanhouden. Het is wel belangrijk om de huid(zeker in de zomer) een aantal dagen goed in te smeren met een SPF van minimaal factor 30. Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn, kan de huid sneller verbranden. Dus insmeren is een must! In sommige gevallen zal ik de behandeling ook niet uitvoeren in de zomer.

Heb je nog vragen of wil jij weten of de behandeling geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact op!

Fruitzuurpeeling (AHA/BHA peeling)
Wenkbrauwen epileren, reiniging, (fruitzuur)peeling, massage nek/schouders, masker, crème.
€ 57,50