Gewichtsconsulente

Als schoonheidsspecialiste wil ik meer bieden dan alleen uiterlijke verzorging. Het totaalplaatje van binnen én buiten zorgt ervoor hoe jij je voelt en wat jij uitstraalt. Door, naast jezelf goed te verzorgen, ook  gezonder en bewuster te leven voel je jezelf fitter, mooier en energieker. Sinds enkele jaren ben ik gewichtsconsulente, zo kan ik jou begeleiding, advies en coaching geven op voeding. Hierbij komt vaak je leef- en beweegpatroon ook in beeld. Jij bepaalt welke doelen je wilt behalen. Of het nu gaat om het kwijtraken van een aantal kilo’s of enkel bewuster om te gaan met voeding. Hierbij kan ik je zeker ondersteunen!

Klanten inzicht geven in hun voeding, leef- en beweegpatroon is belangrijk om bewustwording te creëren.  Op eigen tempo gaan we persoonlijke haalbare doelen bereiken. Tijdens de gesprekken kan ik adviezen geven, helpen bij knelpunten, en kun je zelf vragen stellen waar je tegenaan loopt. Hoewel je zelf gemotiveerd moet zijn en inzet moet tonen, ben ik graag jouw steun in de rug en de stok achter de deur! Met de vervolggesprekken kun je zelf invullen hoe vaak je die ondersteuning wilt hebben. Bij elk vervolggesprek wordt er gewogen/gemeten en doelen vernieuwd of bijgesteld.

Mijn werkwijze:

  1. Kennismakingsgesprek: Korte toelichting wat ik voor jou kan betekenen, verwachtingen uitspreken, kennismaken.
  2. Intakegesprek: Tijdens het intakegesprek breng ik jouw leef-, eet- en bewegingspatroon in kaart. Daarnaast voer ik een lichaamsanalyse uit om een goed beeld te krijgen. Op basis van deze gegevens en het eetdagboek gaan we samen doelen bepalen. Geen kant- en klare weekmenu’s maar jouw huidig eetpatroon op jouw tempo aanpassen waardoor je jouw doel gaat bereiken. De manier waarop is afhankelijk van jouw persoonlijk en jouw situatie. Je krijgt informatie mee naar huis met handvatten.
  3. Vervolggesprek: In een vervolggesprek bespreken we hoe het gaat. Zijn er knelpunten, of heb je zelf vragen? Wat ging er de afgelopen periode goed en fout en welke keuzes heb je gemaakt. Aan de hand hiervan geef ik tips en maken we aanpassingen in het advies om het voor jou haalbaar te houden. Je krijgt opnieuw een lichaamsanalyse om de voortgang bij te houden. Naast deze gesprekken ben ik altijd bereikbaar voor ondersteuning mocht je vragen hebben, of als je even die stok achter de deur nodig hebt!
  4. Lichaamsanalyse: Hier zal ik alleen een lichaamsanalyse uitvoeren en is er ruimte voor een vraag. Ik meet onder andere het gewicht, BMI, vochtpercentage, BMR(ruststofwisseling) en visceraal vet(buikvet rondom organen). Dit consult is ook fijn als je een stok achter de deur nodig hebt.

Intakegesprek ± 60-75 minuten, € 45,00
Vervolggesprek ± 30 minuten, € 24,00
Lichaamsanalyse ± 15 minuten, € 12,00

Pakket 1:
Bestaat uit een intakegesprek, en 4 vervolggesprekken.
€ 125,00
Pakket 2:
Vervolg op pakket 1. Bestaat uit 4 vervolggesprekken.
€ 85,00

 • Wil jij graag eenmalig inzicht in jouw eet en leefstijl?
 • Wil je weten welke eenvoudige veranderingen je op weg kunnen helpen naar een verantwoorde manier af te vallen of een gezondere leefstijl te creëren?
 • Wil je graag een lichaamsanalyse met aanvullende informatie en tips om af te vallen?
 • Wil je uitleg over etiketten, of thuis de koelkast/producten doorspreken?

Plan dan een eenmalig gesprek.  Verder kun je zelf vragen stellen, het onderwerp bepalen en tips ontvangen. Ik help je graag op weg naar jouw doel!

Eenmalig advies ± 60 minuten, € 45,00