Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische, intensieve peeling waarbij je met een apparaat dode huidcellen verwijderd. Door je huid vacuüm te zuigen worden de huidcellen direct weer afgezogen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen en de doorbloeding van de huid.  De behandeling zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidconditie.

Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich ongeveer iedere 30 dagen. Naarmate we ouder worden vertraagd dit proces en worden er minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt.

De peeling kan eenmalig ingezet worden voor een mooie oppepper en gladde huid.  Als je meer resultaat wilt halen door bepaalde huidproblemen of huidveroudering word het aangeraden in een kuurverband. Hoeveel behandelingen er dan nodig zijn is afhankelijk van ieder huidprobleem. Gemiddeld ongeveer 6 tot 10 behandelingen.

Het is een aanrader bij een huid met grove poriën, (acne) littekens, ruwe huid, rokershuid, futloze huid, huidveroudering, fijne lijntjes en oppervlakkige pigmentvlekken.
Niet geschikt bij ernstige couperose, rosacea, actieve acne, zwangerschap, huidziekte of koortslip.
Het kan zijn dat afhankelijk van de huid of wensen een fruitzuurpeeling wel óf beter geschikt is voor jou.   

De behandeling is niet pijnlijk. De huid kan wat rood zijn, maar dit trekt ook weer snel weg. Het is wel belangrijk om de huid(zeker in de zomer) een aantal dagen goed in te smeren met een SPF van minimaal factor 30. Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn, kan de huid sneller verbranden. Dus insmeren is een must! In sommige gevallen zal ik de behandeling ook niet uitvoeren in de zomer.

Heb je nog vragen of wil jij weten of de behandeling geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact op!

Microdermabrasie
Wenkbrauwen epileren, reiniging, microdermabrasie, massage nek/schouders, masker, crème.
€ 57,50