Vacature

Ik ben opzoek naar een enthousiaste en gedreven schoonheidspecialiste voor mijn salon in Beneden-Leeuwen (ca. 8-12 uur di/wo/za, nader te bepalen). Op zzp-basis waar je zelfstandig de behandelingen zult gaan uitvoeren. Door de groei van mijn salon ben ik toe aan wat versterking. Ben jij gepassioneerd over het vak, dan zoek ik jou!

Schoonheidssalon Beauty Matters bestaat inmiddels dertien jaar en is op zoek naar uitbreiding in de vorm van ZZP versterking. Ben jij ervaren in het geven van gezichtsbehandelingen, massages en o.a. make-up aanbrengen en lijkt het je leuk om in een kleinschalige salon in Beneden-Leeuwen mee te werken? De salon is gericht op bewust gekozen producten zowel op natuurlijke basis als een cosmeceutical wat een leuke combinatie maakt. De combinatie van rust en ontspanning vinden we belangrijk. Ook is kennis over huidverzorging van belang om te zorgen voor passend advies.
De ontspanning en rust voor de klant staat centraal, en passend daarbij geven we advies waar de klant behoefte aan heeft.

Wie zoek ik?
– iemand met een afgeronde opleiding tot schoonheidsspecialiste (zowel niveau 3 als 4, pre met specialisaties zoals bindweefselmassage)
– Iemand die (mogelijk aanvullend) wat uren extra wilt werken, je mag een eigen salon hebben mits er genoeg kilometers(min. 10km) tussen zit.
– enige ervaring in het vakgebied om zelfstandig te kunnen werken
– iemand die het leuk vind om zichzelf te ontwikkelen( desnoods van elkaar)
– iemand die mensen op hun gemak kan stellen

Voorwaarden:
– 8-12 uur per week (dinsdag, woensdag en zaterdag; nader te bepalen).
– zzp- basis
– je werkt bij een schoonheidssalon aan huis (volledig afgezonderd van de woonruimte)
– bereid om eventueel trainingen/ cursussen te volgen.

Voor meer vragen mag je altijd contact opnemen.
Indien je interesse hebt, mail je motivatie met CV of bel naar 06-53744906.