Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een stevige massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag van het gezicht. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd: je verbeterd de huidconditie en de huidstofwisseling wordt geactiveerd. Zo worden er meer afvalstoffen afgevoerd en elastine en collagene cellen aangemaakt. Zie het als een echte work-out voor jouw huid!
De behandeling bestaat uit diepe, knedende of rollende massagegrepen waarbij je de verklevingen opzoekt en aanpakt. De behandeling is niet pijnlijk. De huid zal tijdens de massage reageren waarbij die wat rood zal worden.

Doel:

  • Verbeterde huidstructuur&elasticiteit
  • Je huid wordt steviger
  • Een stralende huid

Al na één behandeling zal je huid een flinke boost krijgen, maar het mooiste resultaat bereik je in een kuurverband. Een kuur bestaat uit een keer per week, gemiddeld 6 behandelingen.

Deze behandeling komt het best tot zijn recht bij een huid met verslapping, rimpels, veroudering, littekens, acne(passief) of een slechte doorbloeding. Let op, de behandeling mag niet uitgevoerd worden bij een koortslip, koorts, bloeddruk problemen, zwangerschap vanaf 6 maanden, huidziekten, gebruik van huidverdunnende medicatie of open wonden.

Bindweefselmassage 30 minuten: €32,50

Gezichtsbehandeling 60 minuten incl. bindweefselmassage
Wenkbrauwen epileren, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen,  bindweefselmassage gezicht, masker, crème.
€ 57,50