Kennismaken

Met passie en liefde voor het vak sta ik, Brenda Zondag, graag voor je klaar! De praktijk in het centrum van Beneden-Leeuwen, St. Josephstraat 7, bestaat sinds 2011. Door de jaren heen heb ik opleidingen en cursussen gevolgd en ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in onder andere massages, voeding en ingrediënten van producten. Een mooie en verzorgde buitenkant helpt je om je beter te voelen. Met doeltreffende massages kun je ook verlichting bieden aan klachten waardoor je lekkerder in je vel zit. Ik wil daar graag een steentje aan bijdragen!

Gerelateerde opleidingen en cursussen die ik afgelopen jaren succesvol heb afgerond om jouw met kennis en kunde te kunnen behandelen zijn:

  • Schoonheidsspecialiste
  • NGS Sport- en wellnessmasseur
  • Pedicure
  • BGN Gewichtsconsulente
  • Hoofdpijn massage & Hot Stone Massage
  • Producttrainingen (diversen)

Met zorg zijn er producten geselecteerd die een optimale verdraagbaarheid voor de huid garanderen en die vrij zijn van schadelijke stoffen. Zo zijn de producten van Botanical Beauty 100% natuurzuiver en de verzorgingsproducten van dr. Baumann bionoom, ze werken met natuurlijke en huididentieke ingrediënten. De minerale make-up van Mintenz maakt gebruik van zuivere ingrediënten en sluit daardoor mede aan op deze visie.

” Het is belangrijk om een product te kiezen op veiligheid en werkzaamheid van de individuele ingrediënten, niet of het natuurlijk of niet natuurlijk is.”

Uit ethische en persoonlijke overweging heeft het mijn voorkeur om zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken die de huid kan verdragen.

Om iedere klant een optimale beleving van ontspanning te bieden werk ik uitsluitend op afspraak, zodat je tijdens iedere behandeling kan rekenen op mijn volledige aandacht en zorg.

4