Ekseption peeling

Is jouw huid toe aan huidverbetering? Of ben je ontevreden over je huid? Ekseption zijn PHA-fruitzuurpeelings waarbij je huid wordt aangezet om sneller te vernieuwen en nieuwe collageen en elastine aan te maken. Hiermee kom je dieper in de huidlagen wat tot regeneratie, mooiere huidstructuur en een betere huidgezondheid zorgt. Doordat peeling dieper in de huid dringt kun je werken aan bepaalde huidproblemen of huidveroudering aanpakken. Om het beste resultaat te krijgen kun je de peeling in een kuur ondergaan. Hoeveel behandelingen er dan nodig zijn is afhankelijk van ieder huidprobleem. Gemiddeld ongeveer 3 tot 6 behandelingen. De peeling kan ook eenmalig ingezet worden voor een mooie oppepper van de huid! 

Het concept is uniek omdat er geen schade of bijwerkingen te zien zijn na een peeling.  Met de producten van Ekseption zorgen we ervoor dat de PH waarde (zuurtegraad) van je huid weer tot een normale waarde komt, zodat huidklachten verminderen of zelfs verdwijnen. De peelings zijn op basis van organische zuren. Deze zuren mogen het gehele jaar ingezet worden en zijn geschikt voor alle huidtypes en indicaties. Effectieve behandelingen om onder andere rimpels, acne, grove huidstructuur, futloze huid, rosacea of pigmentvlekken te verminderen en de teint te verlichten. Niet geschikt bij koortslip, zwangerschap, huidziekte, gebruik huidverdunnende medicatie of open wonden.

Wat houdt de peeling behandeling in?
Wil je gewoon een oppepper voor je huid kies dan voor de Peel&Glow, wil je de huid echt verbeteren dan is de Peel&Intense de beste behandeling voor jou! 
Je begint bij de Peel&Intense eerst met het voorbereiden van je huid thuis met een activator. De PH waarde van je huid wordt genormaliseerd, je huid wordt al licht geëxfolieerd en is toegankelijker voor de behandeling. Dit gebruik je 10 tot 14 dagen voor de peeling(kuur). Op basis van je wensen wordt tijdens de behandeling de juiste peeling samengesteld. Je start altijd met een milde peeling waar ik tijdens de behandeling al kijk of ik dit al kan opbouwen in sterkte. Tussen of na een peeling ben je de huid aan het herstellen met een repair crème en bescherm je de huid met een SPF dagcreme. Afhankelijk van je wensen herhalen we dit elke 10 tot 14 dagen om de diepere lagen in de huid te bereiken. 
Voor je eerste peeling behandeling kom je naar de schoonheidssalon voor een intake en kunnen we je wensen bespreken. 

Intake peeling Ekseption: Gratis
Huidanalyse, wensen bespreken, product advies.
+/- 15 minuten (5min uitlooptijd)
Peel&Glow Ekseption 60 minuten : €67,50
Wenkbrauwen epileren, reiniging, peeling, massage nek/schouders, masker, créme.
Peel&Intense Ekseption 60 minuten: €77,50 
Wenkbrauwen epileren, reiniging, peeling, massage nek/schouders, masker, créme.
(Deze behandeling kan alleen uitgevoerd worden met een passend thuisprogramma(incl. voorbereiding), plan eerst een intake Ekseption peeling).

Heb je nog vragen of wil jij weten of de behandeling geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact op!