Kruidenpeeling

De kruidenpeeling is een 100% natuurlijke peeling met verse zeespons, algen en kruiden extracten waaonder gedroogd, verpulverd verse zeespons & zeewier en is afkomstig uit de Zwarte Zee.

Het inmasseren van de kruiden stimuleert de doorbloeding van de huid, zodat de huidstofwisseling toeneemt. Er worden sneller nieuwe cellen gevormd en het heeft een positieve invloed op de productie van collageen en elastine. Het reinigt de huid diep van overtollige talgproductie en dode huidcellen. Dit alles zorgt er voor dat je een frisser, elastischer en zijdezachte huid krijgt!

De behandeling is niet pijnlijk. Na de behandeling kan het prikkelend of licht brandend aanvoelen. Er zal wat schilfering ontstaan. Het is wel belangrijk om een aantal dagen goed in te smeren met een SPF van minimaal factor 30.
Het is een aanrader bij acne, grove huidstructuur, verouderde huid, huid met littekens en vermoeiende huid. Niet geschikt bij zwangerschap, geïrriteerde huid, huid met dermatologische aandoeningen, dunne/gevoelige huid.

De behandeling kan eenmalig ingezet worden of als minikuur, wat inhoudt na ongeveer één maand een herhaling. Een kruidenpeeling werkt van binnenuit nog lang door. Het kan zijn dat afhankelijk van de huid of wensen een fruitzuurpeeling beter geschikt is voor jou.

Heb je nog vragen of wil jij weten of de behandeling geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact op!

Kruidenpeeling
Wenkbrauwen epileren, reiniging, kruidenpeeling, massage nek/schouders, masker, crème.
± 60 minuten, € 70,00

Direct een afspraak maken kan nu online, zo zie je gelijk wanneer je in de salon terecht kunt en wat de prijs van de behandeling is.

Wil je eerst meer informatie over de producten die in schoonheidssalon Beauty Matters gebruikt worden?